Parteneri

Proiectul Voluntar@UniTBv este derulat în colaborare cu mai mulți parteneri care își desfășoară activitatea în Brașov și împrejurimi.

Direcția de Asistență Socială Brașov

Voluntariatul în Direcția de Asistență Socială Brasov îți poate oferi activități noi, motivație și o nouă viziune asupra vieții tale personale și profesionale.

Fundația Agapedia România

Fundaţia AGAPEDIA România a fost înfiinţată în anul 1995 cu misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor şi familiilor aflate în dificultate, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protecţie a copilului şi de a crea servicii sociale şi medicale eficiente.

Migrant Integration Center

Centrul de Integrare pentru Străini / Migrant Integration Center Brașov are ca scop integrarea străinilor în societatea românească, combaterea stereotipurilor și prejudecăţilor, comunicarea şi cooperarea dintre culturi.

Asociația de Servicii Sociale SCUT

Asociatia pentru Servicii Sociale SCUT este o organizatia non-profit din Romania. Impreuna cu echipa, voluntarii si sustinatorii nostri, incercam sa construim o lume in care toata lumea are sanse egale de a fi fericiti si acces egal la servicii de ingrijire si sprijin comunitar.

Muzeul de Etnografie Braşov

Muzeul de Etnografie Braşov este consacrat etnologiei regionale din sud-estul Transilvaniei, ilustrând prin patrimoniul său valoros civilizaţia comunităţii rurale din zonele etnografice Bran, Rupea, Ţara Oltului, Valea Hârtibaciului, Ţara Bârsei.

Asociația Tot Mai Verde Brașov

Prin intermediul activitățiilor desfășurate, Asociația Tot Mai Verde țintește toată populația, având proiecte pentru diferite categorii pe vârstă (ateliere de reciclare pentru copii, evenimente de ecologizare a spațiilor verzi, proiect pentru educarea comunității să colecteze selectiv).

Fundația pentru Asistență Socială și Tineret FAST

Misiunea Fundației FAST este de a ajuta copiii și familiile din medii defavorizate prin proiecte de educație și dezvoltare comunitară în scopul integrării sociale a tuturor persoanelor aflate în dificultate.

Fundația Rafael

Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală, care se adresează persoanelor cu dizabilități fizice, psihice și mintale, precum și familiilor acestora din Codlea și împrejurimi, iar cu ajutorul specialiștilor și al voluntarilor, se ocupă cu asistarea și integrarea socială și socioprofesională a persoanelor cu dizabilități în comunitate.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România Filiala Brașov

Societatea Natională de Cruce Roșie din România este persoana juridică de drept public, autonomă, neguvernamentală, apolitică și fără scop patrimonial. Ea își desfășoară activitatea cu caracter umanitar, ca organizație de ajutor voluntar, auxiliară a autorității publice.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov

Direcţia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov este o instituţie publica cu personalitate juridica, aflata în subordinea Ministerului Tineretului si Sportului.

Fundația Motivation România

Misiunea noastră este să dezvoltăm programe sustenabile care îmbunătățesc calitatea vieții persoanelor cu dizabilități din România.

Asociația Centrul de Bătrâni Casa Daniel

Avem nevoie de voluntari cu energie, pozitivi, afectuosi și implicați pentru activități de îngrijire a persoanelor în vârstă sau cu dizabilități.

Agenția Metropolitană Brașov

Promovarea şi susținerea cooperării dintre actori publici, privaţi şi O.N.G.-uri, pentru dezvoltarea durabilă, economică, socială şi culturală a Zonei Metropolitane Braşov.

Visum

Asociația Visum pentru Educație și Cultură este o organizație neguvernamentală și non-profit, înființată în anul 2012 la Brașov, cu scopul de a promova și dezvolta educația, cultura și calitatea vieții în comunități, indiferent de etnie, religie, vârstă, categorie socială și spațiu (urban, rural), precum și dezvoltarea de politici sociale care să acționeze în ajutorul acestora. De asemenea, asociația urmărește promovarea și dezvoltarea artei, istoriei și patrimoniului (material și imaterial – istoric, artistic și spiritual).

Asociația Colors

Asociația Colors activează în Brașov și Sibiu din 2008, implementând programe de dezvoltare personală și voluntariat, pentru timpul liber și vacanțe, destinate copiilor, tinerilor și seniorilor. Promovăm un stil de viață sănătos, activ și implicat și suntem plini de idei.

Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Brașov

Asistență, sprijin și reprezentare; activități educaționale, culturale și sportive; activități de asigurare a accesului la informație și de conștientizare a opiniei publice; alte activități de socializare și petrecere a timpului liber.

Asociația Bastonul Alb

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, constituită din persoane cu dizabilităţi vizuale. Asociaţia are drept principal obiect de activitate apărarea şi promovarea intereselor persoanelor cu dizabilităţi vizuale, sprijinirea acestora în vederea integrării în societate.

Spune colegilor tăi despre partenerii proiectului Voluntar@UniTBv și oportunitățile de voluntariat ale acestora

VOLUNTAR 2 UniTBv

Îți mulțumim pentru interesul tău cu privire la proiectul nostru.

Dacă dorești să participi la proiectele publicate sau să afli mai multe detalii, te rugăm să te loghezi.