Asociația de Servicii Sociale SCUT

Noi ajutam. Voi ajutati.
Ei au o sansa.

Asociatia pentru Servicii Sociale SCUT este o organizatia non-profit din Romania. Impreuna cu echipa, voluntarii si sustinatorii nostri, incercam sa construim o lume in care toata lumea are sanse egale de a fi fericiti si acces egal la servicii de ingrijire si sprijin comunitar. Trecem dincolo de prejudecati si stigmate sociale, bariere institutionale si constrangeri economice pentru a ajuta cele mai defavorizate grupuri de persoane din comunitatea noastra.

Din anul 2000 de cand ne-am infiintat, suntem in continua cautare de solutii pentru ca oamenii in dificultate din jurul nostru sa aiba sprijinul necesar. In cei aproape 18 ani de activitate, SCUT a sprijinit peste 1000 de oameni sa isi construiasca o viata mai buna. Printre acestia, putem mentiona tineri proveniti din centrele de plasament, adulti cu dizabilitati, copii, tineri si familii dezavantajate din judetul Brasov.

Partenerul nostru institutional pentru strangerea de donatii din Regatul Unit este Northern Ireland Romanian Partnership Committee (reg. no.: NIC100402), condus de Richard Holmes, membru al Consiliului Director in asociatia noastra.

La SCUT, credem in potentialul fiecaruia iar in toata activitatea noastra, incercam sa ii abilitam pe beneficiarii nostri sa traiasca intr-un mod cat mai independent.

Voluntariat

La Scut, ne bazăm pe sprijinul voluntarilor noștri pentru a acoperi nevoile identificate ale beneficiarilor noștri și pentru a susține visurile acestora.

În fiecare zi, nenumărate persoane din jurul nostru au nevoie de sprijin, uneori pentru activități casnice (curățenie, cumpărături etc.), alteori pentru activități esențiale bunăstării lor (îngrijire personală, servicii medicale etc.). Alături de Scut, poți să îti aduci contribuția la îmbunătățirea vieții cuiva și la sprijinirea impactului Scut în comunitate.

Oferim programe personalizate de voluntariat și practică, sub mentoratul unei echipe motivate și experimentate. Așteptăm de la voluntarii noștri flexibilitate, creativitate, empatie, simț al responsabilității, maturitate emoțională și curaj.

Puteți voluntaria alături de noi în 4 moduri diferite:

  • Voluntariat specializat: pentru studenți sau profesioniști în diferite domenii, precum asistență socială, kinetoterapie, psihologie, asistență medicală etc., care doresc să facă voluntariat/practică pe un anumit domeniu;
  • Voluntariat general: voluntariat pentru diferite activități ale Asociației;
  • Voluntariat pe evenimente: voluntariat pentru evenimente specifice ale Asociației Scut;
  • Voluntariat pe strângere de fonduri: dacă vreți să strângeți fonduri sau bunuri pentru Scut, la inițiativă proprie sau cu sprijinul nostru.

Suntem flexibili și deschiși la sugestii. Credem că fiecare dintre noi poate produce o schimbare în bine în viața cuiva, prin implicare.

Participă

Fii voluntar și implică-te într-unul dintre proiectele SCUT

Etichete

asistență socialăpsihologieasistență medicalăstrângere de fonduri

Asociația de Servicii Sociale SCUT

Ne puteti gasi la adresa:
Strada Țebea nr. 16
Brașov, jud. Brașov
C.P. 500177

VOLUNTARUUTBv

Daca doresti sa intri in contact cu Asociația de Servicii Sociale SCUT si sa participi la actiunile lor de voluntariat, logheaza-te sau creeaza-ti un cont.