Recomand cu drag să veniți în echipa noastră de voluntari!

Mă numesc Sovorov Marina, am 19 ani și sunt studentă la programul de studii Asistență Socială, în anul 2, la Universitatea Transilvania din Brașov.

Am devenit voluntară la SCUT acum aproximativ un an, iar de atunci am ajutat la activitatea de terapie ocupațională și recent am început să predau italiană beneficiarilor cu boli cronice psihice.

Îmi doream nespus de mult să dăruiesc timpul meu liber unor persoane care aveau nevoie, cărora să le dăruiesc un zâmbet. Așa ca am ales voluntariatul pentru a îmbina plăcutul cu utilul.

Chiar și acum îmi amintesc cu plăcere momentul în care am pășit pentru prima dată acolo și am fost primită cu brațele deschise de voluntari, personal și beneficiari, cu toate că eram timidă.

Pentru mine, voluntariatul la SCUT a reprezentat o schimbare puternică a mea, pentru ca am reușit sa trec peste multe bariere personale pe care nu aș fi crezut ca le-aș fi putut învinge vreodată. Am căpătat experiență, am realizat noi conexiuni cu oameni minunați și am avut ocazia de a lucra cu beneficiarii pentru a mă perfecționa în domeniul pe care l-am ales. Beneficiarii învață italiana de la mine, dar pe parcurs mi-am dat seama și cât de multe pot învăța de la ei!

Am făcut voluntariat și înainte de a ajunge la SCUT, însă impactul dintre cele două nu este comparabil. Unul dintre lucrurile incomparabile este atmosfera de la SCUT, niciodată nu lipsește un râs copios și un zâmbet cald. Nu a lipsit o zi în care să nu laud Asociația de Servicii Sociale SCUT, pentru că este demnă de acest lucru.

Recomand cu drag să veniți în echipa noastră de voluntari!

Spune colegilor tăi despre platforma de voluntariat
Voluntar@UniTBv

VOLUNTAR 2 UniTBv

Those who can, do. Those who can do more, volunteer.