Te aștept să fim o echipă de voluntari pozitivi și puternici în realizarea scopului nostru!

Sunt Timofte Oana, studentă în anul 3 în cadrul Universități Transilvania din Brașov, specializarea Asistență Socială. Interesată de acest domeniu am căutat să fac cât mai mult voluntariat și am fost primită cu brațele deschise la Asociația de Servici Sociale Scut încă din primul an de facultate.

De-a lungul acestor 2 ani am avut ocazia de a participa la numeroase activități, evenimente sau târguri împreună cu beneficiari. Cred că cel mai mult m-am apropiat de tinerii proveniţi din centrele de plasament cu care am încercat să leg o relație specială în formarea lor a unui drum spre o viață independentă.

În cadrul Asociației de Servici Sociale Scut am avut libertatea de a desfășura activități, de a lua decizii și de a-mi exprima părerea. Am cunoscut nu numai niște persoane dedicate și profesionaliste care pun suflet în tot ce fac, ci și niște beneficiari speciali care mereu transmit o stare pozitivă. Fiecare zi petrecută împreună cu ei a fost o lecție pentru mine.

Fiecare obstacol peste care treci în perioada de voluntariat nu numai că îţi oferă o satisfacţie personală, ci te şi învaţă să lucrezi mai responsabil şi mai eficient. Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte sau că ai ajutat persoane aflate în dificultate. Te aștept să fim o echipă de voluntari pozitivi și puternici în realizarea scopului nostru!

Spune colegilor tăi despre platforma de voluntariat
Voluntar@UniTBv

VOLUNTAR 2 UniTBv

Those who can, do. Those who can do more, volunteer.