Fundația Rafael

Voluntar Rafael, dedicat semenilor și comunității

Fundația Rafael este o organizație nonguvernamentală, care a fost înființată în 2007, grație unui voluntar al unor oameni care au plecat pe jos din Olanda pentru a strânge fondurile necesare iniţierii Centrului de Zi Rafael. De atunci și până în prezent, Fundaţia Rafael se dezvoltă continuu graţie dăruirii voluntare a cât mai multor oameni.

În cadrul fundației există două centre de zi – Centrul de Zi pentru copii și Centrul de Zi Rafael, dar și Atelierul Protejat Rafael, unde voluntarii se pot implica direct în activitățile desfășurate cu persoanele cu dizabilități.

De asemenea, în cadrul proiectelor care au loc în fiecare an, organizația își dorește să atragă cât mai mulți voluntari, doritor de a-i motiva la rândul lor și pe alți tineri să se implice (Proiectele noastre: „Junior Cros”, „KARAOKE” „Pot fi prietenul, colegul sau ruda ta, acceptă-mă așa cum sunt!” și „Maratonul Montan Rafael”).

Misiunea voluntarilor Rafael este aceea de a sprijini dezvoltarea și integrarea persoanelor cu dizabilități într-o comunitate, în care, cu toții, să devenim mai altruiști și mai buni.

Implică-te

Ne dorim o implicare activă a studenților Universității Transilvania din Brașov în cadrul proiectelor și activităților noastre.

Oportunități de voluntariat

Vezi proiectele și activitățile de voluntariat propuse de Fundația Rafael Codlea.

Zona de activitate

Codlea, județul Brașov

Fundația Rafael

Carmen LUCA, coordonator voluntari,
lucamariacarmen1978@gmail.com

VOLUNTARUUTBv

Daca doresti sa intri in contact cu Fundația Rafael si sa participi la actiunile lor de voluntariat, logheaza-te sau creeaza-ti un cont.